Остроух Людмила Сергіївна

лікар вищої категорії
Остроух Людмила Сергіївна – лікар акушер-гінеколог із 31-річним досвідом, спеціалізується на веденні вагітності, діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, у тому числі ендометріозу, міоми матки, кіст яєчників, гормональних порушень та інфекцій, що передаються статевим шляхом. Має великий досвід у прегравідарній підготовці (підготовці до вагітності), моніторингу вагітності та підборі контрацепції.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Миколаїв вул. Марка Кропивницького, 17/4, (заст. Потьомкінська) р.Центральний

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1993 р. - закінчення ВНМУ ім. М.І. Пирогова
  • 1993-1996 рр. - інтернатура на базі Одеського державного медичного університету

Акушер-гінеколог надає послуги

• Консультації та лікування
  • Планування та ведення вагітності
  • Профілактичні гінекологічні огляди
  • Підготовка до ЕКЗ
  • Діагностика та лікування всіх гінекологічних захворювань
  • Консультування щодо оперативного лікування
  • Гінекологічні маніпуляції
  • Встановлення та видалення внутрішньоматкової спіралі
  • Перевірка прохідності маткових труб під контролем УЗД
  • Видалення поліпів шийки матки
  • Підбір та встановлення акушерського песарію
  • Пайпель-біопсія
  • Кольпоскопія

Акушер-гінеколог займається лікуванням захворювань

• Ведення вагітності – спостереження за станом здоров'я матері та плода протягом усього періоду вагітності.
  • Пренатальна діагностика – раннє виявлення можливих відхилень у розвитку плода.
  • Лікування екстрагенітальної патології у вагітних – ведення захворювань, не пов'язаних із репродуктивною системою, які можуть впливати на перебіг вагітності.
  • Гінекологічні обстеження – комплексна оцінка здоров'я жіночої репродуктивної системи.
  • Планування вагітності – консультації та підготовка до зачаття для забезпечення здорової вагітності.
  • Діагностика та лікування гінекологічних захворювань – виявлення та лікування різних патологій жіночої статевої системи.
  • Корекція ендокринних порушень – лікування гормонального дисбалансу, що впливає на репродуктивне здоров'я.
  • Лікування патологій, що впливають на репродуктивне здоров'я – усунення станів, які можуть перешкоджати зачаттю або нормальному перебігу вагітності.
  • Запальні захворювання жіночих статевих органів (кольпіт, вагініт, цервіцит, аднексит)
  • Ендокринні порушення (дисфункція яєчників, синдром полікістозних яєчників, гіперплазія ендометрія)
  • Порушення менструального циклу (аменорея, дисменорея, менорагія)
  • Доброякісні новоутворення (міома матки, кісти яєчників, поліпи ендометрія)
  • Ендометріоз
  • Патології шийки матки (ерозія, лейкоплакія, дисплазія)
  • Інфекції, що передаються статевим шляхом (хламідіоз, уреаплазмоз, гарднерельоз, вірус папіломи людини)
  • Патології, що впливають на репродуктивне здоров'я (безпліддя, звичні викидні)
  • Клімактеричний синдром та гормональні зміни в період менопаузи
Додаткова інформація
  • З 1996-2012 рр. - лікар акушер-гінеколог у пологовому будинку #3 у м. Миколаїв
  • З 2012 р. - завідувач жіночої консультації #3 у м. Миколаїв