Видалення геморою в Вінниці

Можливо, вас цікавлять лікарі проктологи
Операції на зовнішніх гемороїдальних вузлах: тромбектомія 4200 грн
Видалення зовнішнього гемороїдального вузла радіохвильовим методом під місцевою анестезією 4250 грн
7,0
Знайдено 12 клінік

Сб Нед
Олена
Хочу висловити щиру вдячність лікарям Паненку Максиму Васильовичу та Карпенко Наталії Вікторівні за успішно проведену операцію. Ситуація була неординарною, оскільки вони виправляли помилки, допущені в іншому медичному закладі( ЦЕНТР В).Лікарі діяли дуже оперативно, професійно та злагоджено. Окрім високого професіоналізму, хочу відзначити надзвичайну чуйність та підтримку всього персоналу. Медсестри та лікарі були уважними протягом усього періоду реабілітації, завжди готові відповісти на запитання та підбадьорити. Безмежно вдячна за вашу нелегку працю, відданість справі та золоті руки. Ви — найкращі! Ви відновили не лише здоров'я, але й віру в українську медицину.
Дуже гарна клініка, привітний та кваліфікований персонал. Всі лікарі, до яких зверталися - професіонали своєї справи. Ціни - прийнятні. Все дуже сподобалося!
Круглий Олександр Володимирович
Добре
Романов Олександр Олександрович
МЕДОК (MEDOK)
8,7
Вінниця вул. Соборна, 18
Медичний центр «MEDOK» надає повним перелік послуг для дітей і дорослих. Діагностика, лікування та профілактика хвороб базується виключно на принципах доказової медицини, відповідно до міжнародних протоколами. Всі маніпуляції проводиться за допомогою сучасного, метеорологічно перевіреного і безпечного обладнання.
  • Видалення зовнішнього гемороїдального вузла радіохвильовим методом під місцевою анестезією 4 250
8,5
Вінниця ш. Хмельницьке, 92 (пов. 2)
Багатопрофільний медичний центр «Моє здоров’я» займається діагностикою, лікуванням та профілактичними діями по 15 напрямкам дорослої та дитячої медицини.
  • Трансанальна деартеризація гемороїдальних вузлів з ліфтингом 29 000
8,6
Вінниця, вул. Янгеля, 58/
Альтамедика
Вінниця вул.Амосова 7Г
Багатопрофільний медичний центр "Альтамедіка Плюс" надає лікувально-діагностичні та профілактичні послуги дорослим та дітям по багатьом напрямкам медицини. Пацієнтів приймають переважно лікарі вищої та першої кваліфікаційної категорії, серед яких кандидати медичних наук.
Вінниця, вул. Литвиненко, 40
5,3
Вінниця, вул. Магістратська, 44А
Центр-В
6,2
Вінниця вул. Київська, 5
Лікувально-діагностичний "Центр-В" на вул. Київської пропонує пацієнтам кваліфіковану медичну допомогу за різними напрямками. Пацієнтів приймають отоларинголог, педіатр, терапевт, лікар сімейної медицини, алерголог, гастроентеролог, гінеколог, гомеопат, дерматолог, кардіолог, логопед, невролог, уролог, фізіотерапевт, ендокринолог.
  • Ізольоване видалення гемороїдального вузла 5 500
6,8
Вінниця, вул. Пирогова, 3 А
6,8
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
6,6
Вінниця, вул. Космонавтів, 39
Вінниця вул. Лебединського, 7
Приватний багатопрофільний медичний центр «Товмед» створений у 2007 році, оказує медичну допомогу у діагностиці та лікуванні широкого спектра захворювань.