Блокада сім'яного канатика в Вінниці

Можливо, вас цікавлять лікарі андрологи
Блокада сім'яного канатика 770 грн
Фильтр: (Знайдено 6 клінік)
Знайдено 6 клінік

Сб Нед
Сортировка
Інна
Хочу щиро подякувати Семененку А. І. та Кочурі В. І. за професіоналізм, турботу та якісне лікування. Ваша увага, чуйність і майстерність зробили процес одужання значно легшим і комфортнішим. Окрема подяка Вікторії та Олені за професійне проведення крапельниць – завдяки вам лікування було максимально ефективним. Також дякую за чудовий сервіс, доброзичливе ставлення та комфортні умови перебування в клініці. Ви робите неймовірну справу, допомагаючи людям! З глибокою вдячністю, Інна
Наталья
Обратилась первый раз и не ошиблась. Лечилась пол года и никто не смог назначить правильное личени. А здесь сразу поставили. Буду всем рекомендовать.
Загродський Андрій Петрович
Дуже добре
Кулик Ія Іванівна
Супер.все сподобалось
Вінниця вул. Шевченка, 7
Універсум Клінік — багатопрофільний приватний медичний центр для всієї родини, який надає медичні послуги відповідно до міжнародних протоколів. З 2012 року ми будуємо якісний, індивідуальний медичний сервіс. Всі методи діагностики та лікування Універсум Клінік суворо відповідають загальновизнаним принципам доказової медицини.
  • Блокада сім'яного канатика 770
Центр-В
6,9
Вінниця вул. Космонавтів, 53
Медичний лікувально-діагностичний заклад "Центр-В" на вул. Келецька надає послуги дорослим та дітям у лікуванні різноманітних захворювань ЛОР-органів. Кваліфіковані лікарі вищої категорії приймають пацієнтів, виконують діагностику за допомогою сучасного обладнання, лікують інфекційні та вірусні захворювання. Це один з трьох медичних закладів мережі.
  • Новокаїнова блокада сім’яного канатика 800
6,2