Клініки ортопедії у Львові ()

Можливо, вас цікавлять лікарі ортопеди на Кульпарків
Консультація ортопеда 450 грн
Знайдена 1 клініка

Катерина
Видаляла атипову вісімку в лікаря Філіпського Антона Вікторовича, все сподобалось,лікар професіонал,рекомендую!
Наталя
Відвідала масаж у Андріани! Відмінно!!!
Коваль Ірина Миколаївна
Каширцева Оксана Миколаївна , наш сімейний лікарь,врятувала мого чоловіка від страшної хвороби,а родину від горя.Вона змогла вмовити чоловіка пройти не дуже приємні аналізи.Все виявили на ранній стадії.Щіро дякуємо, вдячні на життя.
Олеся
Хочу подякувати ЛОРу Горак Світлані. Чудова лікарка, уважна і приємна, зацікавлена в своїй роботі і справді прагне допомогти пацієнту.
Medicover
5,5
Львів вул. Антоновича, 102
р.Франківський
Отримати інформативну консультацію, комплексне обстеження і кваліфіковану допомогу досвідчених фахівців щодо діагностування, терапії та профілактики різноманітних захворювань можна в медичному комплексі «Медікавер».

Ортопедія в лікарнях в інших районах Львова

8,7
Львів вул. Угорська, 17
р.Сихівський
Медичний центр «Ехокор на Угорській» було відкрито у Львові у 2008 році. Заклад є багатопрофільним. Він поєднує зусилля провідних лікарів різного профілю. Спеціалісти постійно підвищують свій професійний рівень, проходячи стажування в Україні та за кордоном.
  • Консультація ортопеда-травматолога 800
9,4
Львів вул. Пилипа Орлика, 4
р.Шевченківський
Медичний центр NOVO є одним з найновіших та найсучасніших діагностично-консультативних медичних установ у нашій державі. Центр медичних інновацій NOVO забезпечує найвищу якість діагностичних обстежень усім віковим категоріям пацієнтів завдяки інноваційним технологіям, компетентності наших фахівців.
  • Консультація дитячого лікаря-ортопеда 590
  • Повторна консультація дитячого лікаря-ортопеда 530
  • Внутрішньосуглобова ін'єкція з введенням препарату “Остеніл Плюс” 40 мг (Німеччина) (проводиться 1-кратно) 4 340
  • Внутрішньосуглобова ін'єкція з введенням препарату “Остеніл” 20 мг (Німеччина) (проводиться 3-кратно з інтервалом в 5-7 днів) 1 790
  • Внутрішньосуглобова ін'єкція з введенням препарату “Депо-медрол” 40 мг (Пфайзер, Німеччина) (проводиться 1-кратно, при вираженому больовому синдромі) 840
8,4
Львів, пр-т В'ячеслава Чорновола, 45 А, корпус 4
р.Шевченківський
Львів вул. Драгана, 4 Б
р.Сихівський
Більше 25 років медцентр Біомед пропонує послуги в області профілактики, обстеження і лікування різних хвороб методами неінвазивної медицини.
  • Консультація ортопеда-травматолога 1 000
  • Повторна консультація ортопеда-травматолога 900
Львів вул. Івана Огієнка, 3 (у приміщенні клінічної з/д лікарні)
р.Галицький (Центр)
Відкриття Клініки «UROSVIT» (Уросвіт) відбулося в 2010 році. За минулий період напрацьований величезний досвід в області дроблення каменів з використанням ультрасучасного апарату для дистанційної літотрипсії (фірма Дорньє). Спеціалізований центр надає такі послуги: проведення дистанційної ударно-хвильової літотрипсії, ультразвукові дослідження, лабораторна діагностика
  • Внутрішньосуглобові ін’єкції гіалуронової кислоти ( без УЗД контролю) 500
  • Внутрішньосуглобові ін’єкції гіалуронової кислоти ( під УЗД контролем) 1 000