Сторінка 2. Клініки анестезіології у Львові (відкриті по сб. клініки)

6,0
Знайдено 28 клінік

Сб Нед
Наталія
Гарна, чиста клініка. Сподобалась лікарка Терін Ольга Олегівна. Видно, що вона кваліфікований спеціаліст. Все пояснила лаконічно, але при цьому дуже просто і зрозуміло.
Олена
Вдячна лікарю Терін Ользі, дуже кваліфікований лікар! Тільки позитивні враження! Рекомендую!
Бойчук Віра
Дуже вдячна лікарю Петрушко Ірині Констянтинівні за професійний і уважний огляд, за багато корисних рекомендацій. Дуже приємно мати справу з такими лікарями, які не тільки чудові фахівці, а ще й добрі й уважні люди.
Рубаха Ганна Дем'янівна
Щиро вдячна дерматовенерологу,дерматоонкологу Терін Ользі Олегівні за кваліфіковану допомогу, за чуйність та порядність, високу компетентність та повагу до пацієнта. Це справді професіонал своєї справи. Правильно поставлений діагноз -10 днів прийом таблеток і результат позитивний Однозначно РЕКОМЕНДУЮ!
6,9
Львів вул. Сахарова, 82
р.Франківський
Медичний центр НОВОДЕРМ — сучасна клініка, яка вже понад 10 років спеціалізується на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань. Основні напрямки роботи медичного закладу: дерматологія, дерматовенерологія, дерматоонкологія, косметологія, мікологія, трихологія. У центрі також можна записатися на прийом до гінеколога, ендокринолога та хірурга.
  • Загальна анестезія 1 год. 7 900
  • Загальна анестезія 2 год. 9 900
  • Додатктва година загальної анестезії 2 900
Львів вул. Липова Алея, 13
р.Галицький (Центр)
Клініка професора Стефана Хміля у Львові надає спеціалізовану допомогу в галузі гінекології, включаючи оперативні втручання та допоміжні репродуктивні технології. Ми гарантуємо індивідуальний підхід та турботу про кожного пацієнта, забезпечуючи високоякісну медичну допомогу у комфортній атмосфері.
  • Пакет лабораторних обстежень "Пакет анестезіологічний" 2 750
  • Огляд анестезіолога 700
Львів вул. Городницька, 9
р.Шевченківський
RelaxDent — це вибір впевненості та професіоналізму. Наша мета — зробити ваш візит у стоматологію RelaxDent приємним та ефективним. Довірте своє здоров'я нашій команді професіоналів, і ми забезпечимо вам найкращі результати. Записуйтесь на консультацію вже сьогодні і переконайтеся в якості наших послуг особисто!
  • Супровід анестезіолога 1 год 2 500
  • Седація 2 години 8 000
  • Додаткова година седації 2 000
Львів вул. Коциловського, 32
р.Личаківський
Біомед — мережа медичних центрів, де поєднуються сучасні технології та щира турбота про пацієнтів. Наші центри створені, щоб надавати вам якісну допомогу та комфортні умови обслуговування. У кожному з відділень ви знайдете досвідчених лікарів, які завжди готові підтримати вас на шляху до здорового і повноцінного життя. Завітайте до Біомед — ми завжди поруч, коли вам потрібна медична підтримка.
  • Анестезіологічний супровід при маніпуляції (медичний сон) 2 100
  • Знечулення 300
Симбіотика (Symbiotyka)
Львів вул. Володимира Великого, 2
р.Франківський
Symbiotyka — це симбіоз турботи, досвіду та передових технологій у кардіології, судинній хірургії, ортопедії та стоматології. З 2011 року ми забезпечуємо комплексний підхід до здоров'я пацієнтів, гарантуючи якісні результати лікування та комфорт.
  • Анестезіологічний супровід 4 750
  • Анестезіологічний супровід (наступна година) 3 000
  • Анестезіологічний супровід (короткий) 3 000
Medicover
5,4
Львів вул. Антоновича, 102
р.Франківський
MEDICOVER FERTILITY, Центр репродуктології у Львові надає наступні послуги: супровід вагітності; лікування безпліддя; внутрішньоматкова інсемінація; хетчінг; введення сперматозоїдів в яйцеклітину; генетична діагностика; консультація генетика; лабораторна діагностика; УЗД; лапароскопія; біопсія; психологічна консультація; криоконсервация.
5,3
Львів пр-т В'ячеслава Чорновола, 45а/9
р.Шевченківський
"Оксфорд Медікал" на Чорновола належить до всеукраїнської мережі багатопрофільних медичних закладів. Головні переваги медичного центру: висока кваліфікація лікарів, сучасне обладнання, зручне розташування, доступні ціни.
5,3
в клініці 2 анестезіолога
Львів вул. Погулянка, 6
р.Личаківський
Медичний центр «Вік здоров’я» – це сучасний медичний центрі, в якому завдяки висококваліфікованим спеціалістам, новітньому обладнанню медична допомога надається якісно, оперативно та професійно. Пацієнти отримують невідкладну, амбулаторну, хірургічну, спеціалізовану допомогу, оперативні втручання та діагностичні обстеження. Приймають лікарі: Коноварт Оксана Вікторівна, Савка Тарас Богданович
Львів вул. Залізнична, 25
р.Залізничний
Сучасна стоматологічна клініка «Стоматолог і Я» проводить ортопедичне, хірургічне, терапевтичне, ортодонтичне, ендодонтичне та пародонтологічне лікування ротової порожнини. Пацієнтів приймають кваліфіковані лікарі-стоматологи, які володіють інноваційними технологіями, вдосконалюють навички та займаються науковою діяльністю.
Львів вул. Антоновича, 102
р.Франківський
Стоматологія Medicover — клініка, що надає пацієнтам найширший спектр стоматологічних послуг від профілактики захворювань зубів до імплантації та протезування зубного ряду. Лікування здійснюється відповідно до сучасних світових стандартів. У роботі використовуються тільки новітні лікарські препарати.