Касянюк Богдан Володимирович

Психіатр
Турбота про психіку — це не слабкість і не поле для осуду, а сфера, яка заслуговує уваги не менше ніж фізичне здоров’я. Якщо бажаєте отримати консультацію без стигматизації, «шаблонних діагнозі» та максимально простою мовою — буду радий знайомству

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Житомир вул. Любарська, 4

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2016-2022 рр. - Вінницький національний медичний університет імені М. І. Пирогова на факультет "Медицина"
  • 2022-2024 рр. - Інтернатура за спеціальністю «Психіатрія» в НУОЗ ім. П. Л. Шупика

Лікар-психіатр займається лікуванням захворювань

• Розлади сну
  • Нейропатичні болі
  • Тривожниі розлади
Додаткова інформація
  • 2024 р. - лікар-психіатр в Комунальне некомерційне підприємство "Обласний медичний спеціалізований центр" Житомирської обласної ради, сумісник в відомчій поліклініці, а також черговий лікар наркологічного приймального відділення, лікар консультант групи герантологічних пансіонатів.
  • Наразі є студентом Українського інституту Когнітивно-поведінкової терапії.
  • У своїй роботі дотримується принципів доказової медицини, поваги та партнерства з пацієнтом.