Франчук Максим Валентинович
кандидат медичних наук
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Немає відгуків
- 2015-2018 рр. - навчання в аспірантурі, захистив кандидатську дисертацію на тему: «Оптимізація лікування хворих на подагру з ожирінням та ураженням нирок: стратифікація факторів ризику, прогнозування та корекція»;
- 2013-2015 рр. - інтернатурa за фахом «внутрішні хвороби» на базі ревматологічного відділення ТУЛ. Навчання в магістратурі, захистив магістерську роботу на тему: «Стратифікація факторів ризику ураження нирок у хворих на подагру» та здобув кваліфікацію «магістр медицини» (диплом з відзнакою);
- 2013 р. - закінчив «ТДМУ ім. І.Я. Горбачевського МОЗ України», медичний факультет за спеціальністю «лікувальна справа».
Курси підвищення кваліфікації
- 2019 р. - курси спеціалізації «ревматологія», при ЛНМУ ім. Данила Галицького.
Участь в асоціаціях
- Член товариства терапевтів Тернопільської області.
Лікар-ревматолог займається лікуванням захворювань
- Лікування системного червоного вовчака
- Лікування синдрому Шегрена
Додаткова інформація
- 2023 р. по даний час лікар-ревматолог в МЦ «Оксфорд Медікал Тернопіль»;
- Доцент кафедри внутрішньої медицини №2 ТНМУ ім. І.Я. Горбачевського МОЗ України на базі ревматологічного відділення ТОКЛ;
- 2019-2022 рр. - асистент кафедри внутрішньої медицини №2 ТНМУ ім. І.Я. Горбачевського МОЗ України на базі ревматологічного відділення ТОКЛ;
- Автор та співавтор 62 наукових праць, з яких 4 навчальних посібника англійською мовою, 1 монографія та 1 патент на корисну модель.
Схожі спеціалісти: