Сторінка 2. Діагностичні центри Полтави (неділя)

Сб Нед
Богдана
Чудово, що в одному місці можна пройди і ультразвукове дослідження, і комп’ютерну томографію, і МРТ-дослідження різних органів та систем. Плюс, прямо на місці можна отримати консультацію лікаря. Завжди користуюся послугами саме цього центру.
Полтава вул. Олеся Гончара, 27 А
Діагностична клініка "МРТ-Центр" на Гончара пропонує якісну та достовірну діагностику організму за допомогою магнітно-резонансного томографії. Фахівці клініки мають спеціалізовану медичну освіту та багаторічний досвід роботи.
Полтава вул. Миколи Дмітрієва, 6 Д
Медичний центр "100% Життя" у Полтаві — сучасний багатопрофільний заклад, орієнтований на підтримку здоров'я, відновлення організму та профілактику захворювань. Клініка об'єднує досвідчених спеціалістів різних напрямків та пропонує діагностичні, лікувальні та реабілітаційні послуги. Індивідуальний підхід, передове обладнання та комфортні умови забезпечують...
  • Електрокардіографія (ЕКГ) (без опису) 150
  • Електрокардіографія (ЕКГ) (з описом) 250
  • Денситометрія 500
  • Пакет "Жіноче здоров'я розширений" (Консультація гінеколога + УЗД органів малого тазу + УЗД молочних залоз) 1 375
  • Пакет "Жіноче здоров'я максимальний" (Консультація гінеколога + УЗД органів малого тазу + УЗД молочних залоз + УЗД щитовидної залози) 1 700
3,7
Полтава вул. Вавилова, 78
Реабілітаційний центр "Європа" в Полтаві — клініка, що спеціалізується на лікуванні наркоманії, алкогольної та ігрової залежностей.