Приватний кабінет психіатра, нарколога Тєрьошиної І.Ф.

6.7

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Наш приватний кабінет – це місце, де надається висококваліфікована медична допомога дорослим пацієнтам в діагностиці та лікуванні невротичних, тривожних, депресивних, фобічних та інших психічних розладів.

В роботі наших спеціалістів використовуються сучасні методи надання медичної допомого, обов’язково з використанням індивідуального, пацієнтоцентрованого підходу. Під час надання допомоги нашим пацієнтам ми враховуємо особистісні особливості пацієнта, що забезпечує максимально ефективну допомогу.

Приватність і конфіденційність консультації і лікування гарантується і вся інформація про пацієнтів буде захищена відповідно до існуючого законодавства. Приватний кабінет застосовує цілісний підхід до здоровʼя пацієнта і враховує не тільки психічний, але і фізичний та соціальний стан пацієнта.

Наша мета – це провернути людину, яка страждає, до насиченого і наповненого змістом життя на стільки, на скільки це можливо.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Приватний кабінет психіатра, нарколога Тєрьошиної І.Ф., вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Первинний прийом нарколога онлайн (до однієї години) 1 200
  • Прийом офлайн психіатра (до однієї години) 1 500
  • Повторні звернення до психіатра онлайн (до 30 хв) 500
  • Прийом офлайн психіатра (до 30 хв) 1 000

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс

Лікарі клініки Приватний кабінет психіатра, нарколога Тєрьошиної І.Ф.

Тєрьошина Ірина Федорівна
Психіатр, нарколог
Консультація онлайн - 1200 грн, очно - 1500 грн
Обрати фах
  • Нарколог
  • Психіатр
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Клініка спеціалізується на вирішенні широкого спектру проблем будь-якої складності, що потребують хірургічного втручання. Фахівці медичного центру працюють в усіх основних хірургічних напрямках: урологія, гінекологія, загальна хірургія, судинна хірургія, онкологія, колопроктологія, пластична, реконструктивна та естетична хірургія, мамологія, ендокринологія, нейрохірургія, баріатрична хірургія, ортопедія-травматологія. Ми маємо всі можливості для проведення найскладніших хірургічних операцій.
Пн — Пт: 08:00-17:00
Ефективність консультативно-діагностичної допомоги салону «Ваша Оптика» м.Тернополі забезпечується високим рівнем кваліфікації і практичним досвідом медичних працівників, а також використанням сучасного діагностичного обладнання. Офтальмологічне обстеження (комп'ютерна діагностика зору, вимір внутрішньоочного тиску і ін.) допоможе уникнути проблем із зором і запобігти захворюванням.
Пн — Пт: 09:00-19:00 Сб: 10:00-18:00 Н: 11:00-17:00
Нейроклініка Меморія — сучасний медичний заклад з широким спектром послуг: від психіатрії та неврології до нейрохірургії та фізичної реабілітації. Наші висококваліфіковані лікарі забезпечують найякісніше лікування, використовуючи передові методи діагностики та лікування. Звертайтесь за адресою: вул. Родини Барвінських, 13 (доросле відділення) та проспект Степана Бандери, 96. (дитяче відділення)
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 10:00-16:00
Тернопіль вул. Руська, 17