Берегиня, центр майбутніх мам

Пн — Пт: 09:00-19:00
  • Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки

Центр майбутніх мам "Берегиня" займається допологовою підготовкою та післяпологовою реабілітацією жінок, допомагає батькам у ранньому розвитку дитини. У центрі працюють фахівці, які маю гарну підготовку та навички роботи з дітьми.

Послуги, які пропонує центр:

• психологічні тренінги;
  • гімнастика для вагітних;
  • масаж вагітних;
  • масаж новонароджених;
  • фізіотерапія;
  • плавання для малюків;
  • підготовка батьків до пологів;
  • психологічні консультації для жінок та чоловіків;
  • вибір післяпологової контрацепції;
  • персональні консультації лікаря.

Центр "Берегиня" має багато переваг — комфортні та зручні умови для вагітних та новонароджених малюків, використання сучасних методик, психологічна підтримка персоналу, високий рівень професійної підготовки спеціалістів.

Центр майбутніх мам "Берегиня" — це створення всіх умов для мами та дитини, турботливий нагляд та допомога.

• Ціни на послуги
  • Відгуки

Берегиня, центр майбутніх мам, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Гімнастика для вагітних
  • Аромомасаж для вагітних
  • Масаж новонароджених
  • Тренінг "Пологи без страху"
  • Йога для вагітних

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
Наталія
29 квітня '18р.
Комфортні та зручні умови я знайшла для себе тільки у вас. Коли народжувала першу дитину в звичайній лікарні, то по грошам вийшло теж саме, а от після родова депресія переслідувала мене ще довго. Ох і натерпілася яж. Тепер спокійна як удав.
Рита
25 квітня '18р.
Запланировав с мужем беременность, мы обратились в центр будущих мам Берегиня. Приятное общение с сотрудниками и квалифицированные специалисты успокоили меня по поду родов (я очень боялась). Теперь сдаем анализы и готовимся к тому, что скоро станем родителями. Спасибо!
Діана
02 квітня '18р.
Плавання для моєї манюні дуже вашливе, тому ходимо тільки в Берегиню. Дуже уважні вони прям до всього! Враховують особливості дитини і матері, рекомендують дієту і вітаміни. Якісне обслуговуваня.
28 лютого '18р.
В Виннице не так уже и много хороших центров для будущих мам. Рекомендую Берегиню. Классный, внимательный персонал. Все вежливые, если опаздываешь, никто не ругается как в школе. Нравится особенно гимнастика для беременных. Спасибо вам.
Анастасія
19 лютого '18р.
Моя мати померла під час пологів. Коли я сама вже готувалася стати мамою, почалися психологічні проблеми. Страшно було і за себе і за майбутнє дитини. Дякуючі вашим психологічним тренінгам, на першій дитині вирішила не зупинятися. Хочу велику сімю .
Ліля
20 січня '18р.
Хочу подякувати педіатру "Берегині", у дитини були порушення, лікар досвідчений, відразу допоміг. Будемо під наглядом тільки у вас.
Марта
06 січня '18р.
Не розуміла важливості гімнастики для вагітних, поки з подругою за компанією не завітала на заняття до Берегині. Дуже гарні вправи, теренер просто супер. Перестала боліти спина, тепер знаю багато способів як завязати шнурки. Дівчата мене розуміють)
Зверніть увагу на інші клініки:
Вінниця ш. Хмельницьке, 92 (пов. 1)
7,4
Сучасна медична лабораторія "Діомед.Т" пропонує пацієнтам більше 500 видів лабораторних послуг — від клінічних аналізів до комплексних досліджень.
Пн — Пт: 08:00-18:00 Сб: 08:00-14:00
Вінниця вул. Київська, 5
7,6
Лікувально-діагностичний "Центр-В" на вул. Київської пропонує пацієнтам кваліфіковану медичну допомогу за різними напрямками. Пацієнтів приймають отоларинголог, педіатр, терапевт, лікар сімейної медицини, алерголог, гастроентеролог, гінеколог, гомеопат, дерматолог, кардіолог, логопед, невролог, уролог, фізіотерапевт, ендокринолог.
Пн — Пт: 09:00-16:00 Сб: 09:00-16:00
Кабінет психолога, психотерапевта Шевкунової Л. В. надає всебічну психологічну допомогу та підтримку пацієнтам в складних ситуаціях. Прийом здійснює сертифікований психолог. Спеціаліст бере участь в науково-практичних конференціях, психологічних майстер-класах, семінарах та тренінгах. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Пн — Пт: 10:00-20:00 Сб: 10:00-20:00
6,7
Медок (MEDOK) — це медичний центр, що розташувався на Зодчих у Вінниці. Сучасний комплекс має у своєму розпорядженні передове обладнання для проведення ряду маніпуляцій. Послуги профільних фахівців доступні для пацієнтів будь-якого віку. Ми працюємо з дорослими та дітьми. Терапія проводиться відповідно до встановлених схем, які підбираються під кожного пацієнта в індивідуальному порядку.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-17:00 Н: 09:00-15:00