Клініки гінекології в Одесі (Пересипський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі гінекологи у Пересипському районі
Введення внутрішньоматкового контрацептиву 3000 грн
Встановлення системи - Спіраль 1500 грн
Пакет "Жінки до 40 років" (знижка 10%) 7542 грн
Фильтр: (Знайдено 4 клініки)
Знайдено 4 клініки

Сб Нед
Сортировка
Демʼяненко Тетяна Миколаївна
Задоволені
Купішенко Руслан Сергійович
Жемаркина Світлана Іванівна
Все дуже сподобалось, працюють лікарі на вищому рівні.
Челак Аліса Констянтинівна
Наш любимый лор Ирина Кимовна
8,2
в клініці 1 гінеколог
Одеса п-т Добровольского 100
р.Пересыпский
Медичний центр ударно-хвильової терапії «OCSARAT MEDICAL» — клініка, що спеціалізується на терапії різних патологій у галузі неврології, урології, ортопедії та травматології, естетичної медицини та косметології, стоматології, гінекології, оториноларінгології. Усі філії оснащено найновішим високотехнологічним обладнанням швейцарської фірми Storz Medical. Приймає лікар: Грибков Владимир Павлович
  • Консультація гінеколога первинна 800
  • Встановлення системи - Спіраль 1 500
7,9
в клініці 3 гінеколога
Одеса вул. Академіка Сахарова, 3 А
р.Пересыпский
Медичний центр Оксфорд Медікал на Котовського – це одна з філій широкої мережі медичних клінік, які мають лікувально-діагностичний профіль та готові надати кваліфіковану допомогу пацієнтам будь-якого віку. Приймають лікарі: Черненко Анна Леонидовна, Старовойтова Анна Юрьевна, Ушакова Виктория Анатольевна
  • Комплексна вульво-вагінальна пластика (1 процедура)(поєднання двох видів лазерної пластики, зовнішніх та внутрішніх статевих органів) 13 500
  • Комплексна вульво-вагінальна пластика (3 процедури) 32 000
  • Задня кольпоперинеорафія 25 000
  • Худопластика 22 500
  • Пілінг інтимних зон 3 900
6,8
Одеса вул. Заболотного, 93
р.Пересыпский
Клініка Медея – це мережа приватних поліклінік, яка налічує 3 підрозділи у різних районах міста та понад 50 фахівців різного профілю. Наша компанія існує вже 25 років. Ми надаємо повний спектр медичних поліклінічних послуг як на платній основі, так і безкоштовно, за державними програмами – починаючи від лабораторної, інструментальної діагностики та закінчуючи проведенням хірургічних операцій одного дня. Також ми співпрацюємо з великою кількістю страхових компаній, таких як ВУСО, ІНГО, ARX, Уніка та інші.
  • Пакет "Жінки до 40 років" (знижка 10%) 7 542
  • Пакет "Жінки після 40 років" (знижка 10%) 8 397
  • Пакет "Санаторно-курортна карта для жінок" (072/о) (знижка 10%) 2 консультації + 3 аналізу + ЕКГ + рентгенографія ОГК 3 474
  • Пакет №1 "Обстеження вагітних при постановці на облік" 18 214
  • Пакет №2 "Обстеження вагітних у терміні 14-27 тижнів" (II триместр) 2 489