Сторінка 2. Клініки фізіотерапії в Одесі

Сб Нед Цілодобово
Лозанов Роман Сергійович
Довольна
Григорий
Приділила більше часу ніж зазвичай. Дуже грамотно все пояснила, мені в іншій клініці за 5 відвідувань не дали стільки інформації, скільки вона змогла дати мені за годину. Я зрозуміла чому я хвора, і що мені потрібно робити. Лікар-професіонал!
Свелана
Лікар дуже уважна, дуже багато розпитує про те як хвороба почалася. Проговорили ми близько години, лікар досконально вивчила проблему. Сумнів що лікування буде успішним в мене не залишилося! Лікування допомогло дуже швидко. Дякую!
Ольга Я.
Хороший лікар, я дуже задоволена. Уважний, спокійний, мене вислухав, надав рекомендації. Величезне дякую Дмитру Вікторовичу за увагу, за те, як він поставилася до моєї проблеми. Багато чого мені підказав. Все було просто супер!
Одеса вул. Пантелеймонівська, 88/1
р.Приморский
Медичний центр ударно-хвильової терапії «OCSARAT MEDICAL» — клініка, що спеціалізується на терапії різних патологій у галузі неврології, урології, ортопедії та травматології, естетичної медицини та косметології, стоматології, гінекології, оториноларінгології. Усі філії оснащено найновішим високотехнологічним обладнанням швейцарської фірми Storz Medical.
  • Елетроміостимуляційний масаж (ручний) 800
  • УХТ R-SW (1 імпульс/0,15 грн) от 1
  • УХТ F-SW (1 імпульс/1,50 грн) от 1
  • УХТ V-ACTOR (1 імпульс/0,15 грн) от 1
Одеса, просп. Князя Володимира Великого (Добровольського), 100
р.Пересипський
3,7
Одеса, вул Євгена Чикаленка, 75 (Ак. Вільямса)
р.Київський
Одеса Французький бульвар, 60
р.Приморский
Медичний центр NeuroReHub спрямований на лікування болю в спині та суглобах, реабілітацію після травм та операцій. Основні послуги: консультація вертебролога, невролога, ортопеда – травматолога, дієтолога. Мануальна терапія з доказовою ефективністю, інструментальний масаж, голкорефлексотерапія, кінезотерапія та ін.
  • Ударнохвильова терапія от 600
Одеса вул. Добровольців (Маршала Говорова), 18
р.Приморский
Медичний центр в Одесі. Апаратне лікування головного болю, мігрені, ВСД, післяінсультних станів, остеохондрозу, гриж, болю в спині та суглобах. Прийом ведуть невролог, дитячий невролог, травматолог, ортопед, вертебролог, рефлексотерапевт, психолог. У штаті — професор, доктор та кандидат медичних наук.
  • Фізіотерапевтична програма – шийний остеохондроз 850
  • Фізіотерапевтична програма – біль у попереку 950
  • Фізіотерапія при мігрені 850
  • Ультразвукова терапія 250
  • Дарсонваль 250
Одеса вул. Генуезська 24/Б, каб. 619
р.Приморский
Багатопрофільна сучасна Клініка майбутнього здоров'я та естетичної медицини, допомагає зміцнити Ваше здоров'я і зберегти красу та молодість.
  • прессотерапія Lympostim BTL 1 проц 500
  • Emsella - електро-магнитна стимуляція мязів тазового дна 1 000
в клініці 3 фізіотерапевта
Одеса Французький б-р, 60
р.Приморский
В клініці Sartus ми надаємо консультативні послуги фахівців, проводимо діагностику, лікування, реабілітацію, надаємо послуги маніпуляційного кабінету, фізіотерапевтичні послуги. Sartus – це багатопрофільний медичний центр. Ми вдало поєднуємо передові технології, професіоналізм, багаторічний досвід роботи з турботою про здоров’я кожного пацієнта. Приймають лікарі: Есир Евгений Степанович, Рожков Вячеслав Станиславович, Шокодько Надежда Максимовна
  • Суха вуглекисла ванна 1 процедура 300
  • Мішок на весь курс процедур 100
  • Консультація фізіотерапевта, д.м.н Рожков В.С. 1 000
  • Консультація фізичного терапевта, Єсір Є. С. 900
  • Фізіопроцедури SIS (SUPER INDUCTIVE SYSTEM)-терапія 700
7,2
в клініці 1 фізіотерапевт
Одеса вул. Юхима Гелера, 23.
р.Приморский
Rclinic – багатопрофільна клініка, яка надає широкий спектр медичних послуг, як амбулаторно так і на денному стаціонарі. Всі співробітники компанії – кваліфіковані спеціалісти. Приймає лікар: Базей Богдан Николаевич
  • Електрофорез 400
  • Електрофорез (10 сеансів) 3 000
7,0
Одеса ул. Левитана, 62
р.Киевский
Лікувально-оздоровчий центр Євмінова надає перелік послуг з лікування, відновлення хребта, суглобів. Передові технології, кваліфікація фахівців, комплексний підхід до проблеми пацієнта надають можливість ефективно впоратися зі захворюваннями кістково-м'язової системи. Методисти центру спеціалізуються на відновній медицині, а кожен інструктор пройшов курс навчання на базі центру в Києві. Ефективність обраного методу лікування підтверджується багаторічним досвідом його застосування на практиці, що сприяє видимим ​​результатам на шляху до одужання.
  • Групове заняття ЛФК на профілакторі Євмінова 195
  • Групове заняття ЛФК на профілакторі Євмінова (в абонементі, ціна від) 146
  • Заняття з тренажером петля Глісоона 69
  • Індивідуальне заняття ЛФК на профілакторі Євмінова 295
  • Індивідуальне заняття ЛФК на профілакторі Євмінова (в абонементі, ціна від) 236
Працює з
Пт: 15:00-18:00
6,9
Одеса вул. Бувалкіна Владислава (Генерала Бочарова) 73, офіс 39 (фасад)
р.Пересыпский
Багатопрофільний медичний центр – клініка Профмед – клініка, що спеціалізується на наданні медичної допомоги. Мета нашої команди, щоб кожен пацієнт міг отримати якісну, своєчасну діагностику та лікування.
  • Електросон 350
  • Пресотерапія (30 хвилин) 600
6,7
Одеса Одеська обл,, вул. Семена Палія, 103 Б (ТЦ “Екватор”, 2 поверх)
  • Інгаляція (без вартості медикаментів) 1 сеанс 280
  • Інгаляція (без вартості медикаментів) пакет 5 сеансів 600
6,7
Одеса вул. Заболотного, 93
р.Пересыпский
Клініка Медея – це мережа приватних поліклінік, яка налічує 3 підрозділи у різних районах міста та понад 50 фахівців різного профілю. Наша компанія існує вже 25 років. Ми надаємо повний спектр медичних поліклінічних послуг як на платній основі, так і безкоштовно, за державними програмами – починаючи від лабораторної, інструментальної діагностики та закінчуючи проведенням хірургічних операцій одного дня. Також ми співпрацюємо з великою кількістю страхових компаній, таких як ВУСО, ІНГО, ARX, Уніка та інші.
  • Лазерне опромінення 320
  • Пакет "Лазерне опромінення - 5 процедур" (знижка 10%) 1 440