Клініки проктології у Миколаєві (Заводський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі проктологи у Заводському районі
Консультація проктолога 500 грн
Знайдена 1 клініка

Денис
Дуже професійні лікарі
Кондратьєва Валентина Миколаївна
Атмосфера приємна! Лікар уважний, спостережливий!
Виноградова Ганна Вікторівна
Дуров Борис Борисович
8,5
в клініці 1 проктолог
Миколаїв вул. Бузника, 14
р.Заводский
Медичний центр лазерної естетичної медицини, косметології та пластичної хірургії "ЗлатаДерма" спеціалізується в області дерматології, гінекології та краси. Приймає лікар: Михальченко Вадим Владимирович
  • Консультація проктолога 500

Проктологія в лікарнях в інших районах Миколаєва

ОН Клінік в Миколаєві — мережа медичних центрів
Акції
в клініці 2 проктолога
Миколаїв вул. Велика Морська, 74/3
р.Центральный
Медичний центр "ОН Клінік Миколаїв" - це багатопрофільний медичний центр, який почав функціонувати у 2010 році. Фахівці центру проходили стажування за кордоном. Наш центр спеціалізується на безопераційних та безболісних методиках лікування захворювань. Приймають лікарі: Кухарик Владимир Петрович, Шпак Владимир Владимирович
  • ОНЛАЙН-Повторний консультативний прийом лікаря-колопроктолога 580
  • Первинний прийом лікаря-колопроктолога 580
  • Повторний консультативний прийом лікаря-колопроктолога 580
ОН Клінік в Миколаєві — мережа медичних центрів
Миколаїв вул. Аркасівська, 8
р.Центральный
«ОН Клінік Миколаїв Аркасівська» — це медичний центр, де якість та професіоналізм поєднуються з доступністю. Ми пропонуємо широкий спектр планових хірургічних послуг, зокрема оперативні втручання у сферах флебології, урології, проктології, гінекології та загальної хірургії. Наші лікарі є висококваліфікованими фахівцями, які постійно вдосконалюють свої знання та набувають цінний досвід. Ми гарантуємо безпеку та ефективність кожного етапу лікування, від консультації і діагностики до хірургічних втручань!
  • Колостомія 34 680