Біопсія молочної залози в Києві (Подільський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі мамологи в Подільскому районі
Трепан біопсія молочної залози (одне новоутворення, без гістологічного дослідження, без наркозу) 3500 грн
Пункційна біопсія новоутворення молочної залоз під контролем УЗД (без урахування вартості гістологічного дослідження) 1600 грн
7,0
Знайдено 5 клінік

Сб Нед
Кленова Юлія Миколаївна
Борисейко Марина Олександрівна
Хоть и без света-вообще, прийомом довольны. Врач знает свою работу, дал рекомендации. Спасибо.
Герасимова Анжела Юріївна
Обстеженням у Вашому медичному центрі залишилася задоволеною. Висловлюю щиру подяку мед. персоналу за обслуговування та уважне і доброзичливе ставлення до пацієнта.
Андрнеєва Катерина Володимирівна
Лікар дала відповідь на всі мої питання. Під час консультації задавала змістовні запитання. Я була здивована проведеному узі , добре що мені вистачило грошей оплатити
Київ вул. Родини Крістерів, 18/6, ЖК Варшавський , Виноградар
м.Нивки м.Почайна м.Оболонь
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 50 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя.
  • Пункційна біопсія новоутворення молочної залоз під контролем УЗД (без урахування вартості гістологічного дослідження) 1 600
Академія вашого здоров'я на Спаській — це багатопрофільний медичний центр, який надає широкий спектр послуг, починаючи від первинної діагностики і закінчуючи реабілітацією після перенесених захворювань, в тому числі коронавірусної інфекції.
  • Трепан біопсія молочної залози (одне новоутворення, без гістологічного дослідження, без наркозу) 3 500
Київ вул. Нижній Вал, 49 А , Поділ
м.Контрактовая площадь 6 4 м.Почтовая площадь 19 6 м.Лукьяновская 34 15
Багатопрофільний медичний центр "Інто-Сана" на Подолі входить до мережі медзакладів України, займається діагностикою та лікуванням захворювань у дітей і дорослих з багатьох напрямків. Серед персоналу центру лікарі вищої та першої категорії кваліфікації.
Київ вул. Волоська, 50/38 (вхід з боку вул. Введенській)
м.Контрактовая площадь 7 3 м.Тараса Шевченко 10 5
Багатопрофільна клініка "Моя сім'я" спеціалізується на проблемах гінекології та урології, виконує діагностику та лікування різних захворювань за 17 основними напрямками. У штаті клініки є гінеколог, уролог, ендокринолог, психіатр-психотерапевт, невропатолог, кардіолог, гастроентеролог, дерматолог, педіатр, ортопед-травматолог, дитячий психоневролог, масажист. Це досвідчені фахівці, деякі мають науковий ступінь.
3,7
Київ вул. Ярославська, 55