Сторінка 3. Інгаляційна терапія в Києві (відкриті по нед. клініки)

4,0
Знайдена 41 клініка

Сб Нед Цілодобово
Ірина
Якісні послуги
Елизавета
Зовсім недавно відкрила для себе нову клініку поряд. Хочу подякувати лікарям за чесну роботу, особливо адміністратору Галині, оперативно здійснює свою роботу та сяє, неначе сонечко, даруючи тепло пацієнтам. Дуже вражена сервісом, дякую!
Роксолана
Жахливий сервіс коло центру Записалась на процедуру катеризацію слухової труби. Уточнила ціну та чи роблять лікарі саме цю процедуру. Приїхавши в клініку мене повідомили, що обладнання в них немає та цю процедуру мені зробити не зможуть. Питання навіщо виставляти її в переліку послуг, обманювати пацієнтів, які їхали через все місто, щоб почути відому. Не раджу однозначно дану клініку.
Быстро, качественно и профессионально.
4,4
Київ м. Вишневе, вул. Київська, 37
Пульс — це ультрасучасний медичний центр, що розташувався в Вишневому. Багатопрофільна клініка сімейного типу приймає пацієнтів будь-якого віку. Основний напрямок діяльності — надання планової та екстреної допомоги. Терапія здійснюється згідно із затвердженими медичними протоколами, з вибором оптимальної схеми впливу для кожного пацієнта.
  • Інгаляції 150
Cеть клиник "Амеда"
3,0
Київ с. Софіївська Борщагівка, вул. Південна, 7
р.Святошинский
Сучасна багатопрофільна сімейна клинка Амеда на Софіївській Борщагівці з 2013 року займається діагностикою, лікуванням і профілактичними заходами в різних областях медицини для дітей і дорослих.