Підшкірні ін'єкції в Києві (метро Дорогожичі)

Можливо, вас цікавлять лікарі терапевти біля зуп. метро Дорогожичі
Підшкірні ін'єкції «Институт Репродуктивной Медицины» 75 грн
Підшкірні ін'єкції «Институт Клинической Медицины» 100 грн
Підшкірні ін'єкції «АВИЦЕННА МЕД, медицинский центр» 50 грн
Знайдено 4 клініки

Сб
Олександра
Дуже задоволена візитом до гастроентеролога Інги Олександрівни.Лікар—супер!Рекомендую!
Равиль
Лікар мені дуже сподобалася. Спеціаліст досвідчений, професіонал своєї справи. Я отримала задоволення від прийому. Я б із задоволенням відвідала б доктора ще раз, якби мені це було необхідно. Але раптом щось, я знаю до кого звертатися.
Оксана І.
Лікар, дуже сподобалася, Тетяна Ігорівна. фахівець своєї справи. Уважно із співчуттям, вислухала, порадила всі можливі виходи з ситуації. Розжувала, що було не зрозуміло для мене. Прийомом залишилася задоволена. Рекомендую!
Алла
Самый лучший гинеколог. Рекомендую. С ней 10лет
6,1
Київ вул. Вадима Гетьмана, 3 , Шулявка
м.Шулявская 7 15 м.Дорогожичи 33 18
Більше 10 років відома на ринку медичних послуг компанія «Інститут клінічної медицини». Клініка пропонує послуги щодо своєчасної якісній діагностиці стану організму і виявленню проблем на ранніх стадіях: експертне ультразвукове дослідження, дуплексне сканування судин, ендоскопічна діагностика (гастроскопія, кольпоскопія), дерматоскопія, функціональна діагностика (електрокардіографія), фолікулометрія.
  • Підшкірна ін'єкція без вартості медикаментів (1 сеанс) 100
  • Підшкірна ін'єкція з медикаментами: (1 сеанс) 100
  • Внутрішньошкірна ін'єкція з медикаментами: 1 сеанс 100
  • Внутрішньовенна ін'єкція з медикаментами: (1 сеанс) 130
  • Внутрішньовенна ін'єкція без вартості медикаментів (1 сеанс) 130
Київ вул. Дегтярівська, 48
м.Шулявская 27 3 м.Дорогожичи 17 3
Багатопрофільний медичний центр "Авіценна МЕД" розпочала свою діяльність у 2017 році, надає повний спектр лікувально-діагностичних і реабілітаційно-профілактичних послуг в різних напрямках медицини. Тут ведуть прийом андролог, кардіолог, невролог, онколог, нефролог, педіатр, проктолог, ревматолог, ортопед, уролог, ендокринолог, хірург, гінеколог - лікарі вищої кваліфікаційної категорії, серед яких кандидати наук в галузі медицини.
Київ вул. Багговутівська, 1 (територія Київської обласної лікарні)
м.Дорогожичи 20 6 м.Лукьяновская 23 8
Інститут Репродуктивної Медицини - медустанова, де надаються послуги з діагностики, попередження та лікування патологій гінекологічної та урологічної сфери. Клініка володіє широким спектром сучасних технологій для терапії безпліддя у чоловіків і жінок.
Київ вул. Сирецька, 32
м.Сырец 35 9 м.Дорогожичи 40 7
Лікувально-діагностичний заклад, що спеціалізується переважно на профілактиці, діагностиці та терапії дитячих захворювань. Деякі спеціалісти приймають також і дорослих пацієнтів. У клініці працюють лікарі більш ніж десяти спеціалізацій.