Антицелюлітний масаж в Києві (метро Академмістечко)

Можливо, вас цікавлять лікарі масажисти біля зуп. метро Академмістечко
Антицелюлітний масаж «Фємили Кар (Family Care), центр семейной медицины» 650 грн
Антицелюлітний масаж «Боцюн, клиника семейной медицины» 500 грн
Знайдено 2 клініки

Сб
Злана
Очень понравилась робота доктора Журавской Татьяны Евгениевны. Индивидуальная работа с каждым ребенком, собственные программы, возможность проведения занятий. Очень хороший специалист, ребенок просто в восторге от занятий.
Катерина
Анна Олександрівна дійсно кваліфікований фахівець. Вона з першого погляду сама розповість про те, що вас турбує, чому так і що з цим робити. Найголовніше, вона слухає пацієнта. Чимось лікарі виконують свою роботу на автоматі, а тут, все не так.
Не так просто найти хорошего логопеда, но нам очень повезло с Татьяной Евгениевной Журавской, которая вот уже несколько лет занимается постановкой правильной речи нашего сына. Всегда внимательная, обращает внимание на нюансы. Спасибо большое!!!
Віра
Прийомом задоволена, все пройшло добре. Лікар дуже уважна до жіночого здоров'я, детально все розповідає та пояснює. Огляд проходить у комфортних умова, все коментується та пояснюється. Однозначно піду на повторний прийом! Рекомендую!
Київ вул. Петра Чаадаєва, 2 В
м.Академгородок 46 6 м.Святошин 37 7
Сімейна клініка, що надає широкий спектр послуг в сферах педіатрії, неврології, гінекології, дитячої кардіоревматології та алергології, обстежень. У закладі можна зробити УЗД, кардіограму, а також скористатися послугами висококваліфікованих масажистів, які працюють як в косметичному, так і в лікувальному напрямку.
Київ вул. Феодори Пушиної, 30/32
м.Житомирская 6 2 м.Академгородок 15 5
Багатопрофільний центр сімейної медицини "Family Care" надає послуги в області гомеопатії, сімейної терапії, стоматології, косметології, рефлексотерапії, масажу. У медцентрі працюють лікарі вищої кваліфікаційної категорії.