Класичний масаж спини в Харкові (метро Наукова)

Можливо, вас цікавлять лікарі масажисти біля зуп. метро Наукова
Класичний масаж спини «НВ клиник (NV clinic), медицинский центр» 200 грн
Класичний масаж спини «Фортис, медицинский оздоровительный центр на Ботаническом саду» 460 грн
Знайдено 2 клініки

София
Уже длительный период пользуюсь услугами этого центра. Наблюдаюсь у гинеколога и эндокринолога. Здоровье заметно улучшилось. Спасибо.
Катя
Если вам нужен хороший эндокринолог, идите в НВ клиник. Елена Николаевна поможет разобраться с работой вашей щитовидки. Рекомендую!
Константин
Гайморит — моя боль с детства. Сейчас работаем с Ириной Валерьевной над укреплением иммунитета.
Камила
Врачи этого центра помогли мне выносить малыша. Изначально была угроза выкидыша, но все прошло хорошо. И сейчас я счастивая мама! Благодарю.
6,0
Фортіс — це спеціалізований медичний оздоровчий центр на Ботанічному саду. Основний напрямок роботи — комплексна профілактика та терапія захворювань хребта та суглобів. Клініка спеціалізується на забезпеченні здорового способу життя для пацієнтів.
Харків вул. Серпова, 4 В
м.Научная 7 2 м.Госпром 22 6 м.Университет 23 7
Медичний центр нового покоління "NV clinic" пропонує широкий спектр послуг, консультації висококваліфікованих фахівців, проведення УЗД діагностики. Особливість клініки — сімейна спрямованість і професіоналізм.