Тимчасові коронки в Хмельницькому

Можливо, вас цікавлять лікарі стоматологи
Тимчасова коронка 2000 грн
Знайдено 2 клініки

Сб
Вадим
Я вже готувався до імплантів, бо проблема з яснами була серйозна. Знайомі порадили VA Clinic і це був мій шанс! У Аліни Анатоліївни знайшли правильний підхід. За короткий час зуби врятували, зараз почуваюся впевнено.
Євгенія
У мене був зламаний зуб, і я довго не могла вирішити, куди звернутися. Обрала VA Clinic на Панаса Мирного 18б і не пошкодувала. Лікар Аліна Анатоліївна спочатку вилікувала зуб, підготувала його, а потім допомогла підібрати коронку, яка за кольором повністю збіглася з моїми зубами. Тепер зуб виглядає ідеально, ніхто навіть не здогадується, що це коронка. Рівень сервісу вражає сучасне обладнання, чистота, уважний персонал. Дуже задоволена!
Я завжди соромилася своєї посмішки через кілька сколотих зубів спереду. Вирішила наважитися на реставрацію та обрала VA Clinic за відгуками в інтернеті. Мене прийняла лікар Аліна Анатоліївна, і вже на першому прийомі я зрозуміла, що це мій лікар. Робота виконана ідеально зуби виглядають абсолютно природно, ніхто й не здогадується, що це реставрація. Я в захваті від результату та рекомендую клініку всім, хто хоче мати гарну та здорову посмішку.
Євгенія
Довго не наважувалася на реставрацію передніх зубів, але після консультації у лікаря Аліни Анатоліївни у стоматології VA Clinic вирішила зробити процедуру. Результат перевершив усі очікування зуби виглядають природно, колір підібраний ідеально, ніби це мої власні. Процес пройшов швидко та комфортно, без болю. Дуже сподобалося, що лікар працює з ювелірною точністю та турбується про естетику посмішки.
Хмельницький вул. Панаса Мирного, 18Б
Стоматологія VA Clinic – це сучасна клініка, яка забезпечує високоякісне лікування зубів із застосуванням новітніх технологій. Ми дбаємо про комфорт задоволення і пропонуємо широкий спектр послуг: терапія, протезування, естетична стоматологія. Наш досвідчений лікар гарантує професійний підхід та індивідуальні рішення для кожного. Приймає лікар: Вакульчук Аліна Анатоліївна
  • Тимчасова коронка 2 000
5,4
Хмельницький вул. Соборна, 69
Стоматологічна клініка лікаря Опенько почала роботу у 1999 році, пропонує всі види стоматологічної допомоги в лікуванні зубів та ясен. Лікарі клініки отримали медичну освіту, підвищують свої навики на профільних курсах та семінарах, мають відповідні сертифікати.