Установка штифта в зуб в Хмельницькому

Можливо, вас цікавлять лікарі стоматологи
Скловолоконний штифт+відновлення зуба під коронку 2500 грн
Знайдена 1 клініка

Татяна ференц
Чудова стоматологія! У VA Clinic робила реставрацію, гігієну та відбілювання результат супер, зуби виглядають як нові. Лікарі уважні та ввічливі, все роблять акуратно. Раджу всім!
Мая Мержвінська
Лікувала пародонтит у Аліни Анатоліївни величезне дякую за врятовані зуби! Думала, що вже все втрачено, але завдяки професійному підходу та грамотному лікуванню вдалося зберегти усі зуби. Коронки підігнані ідеально, прикус став комфортним ніби свої зуби. Результат перевершив очікування. Щиро рекомендую!
Василь
Робив гігієну та відбілювання у Аліни Анатоліївни — результат тримається вже понад пів року! Хоча я ще той курець, зуби залишаються білими, наче тільки після процедури.
Олександр
Лікував карієс та проходив ендодонтичне лікування каналів у чудового лікаря Аліни Анатоліївни у стоматології VA Clinic. Весь процес був на найвищому рівні уважний підхід, сучасне обладнання, детальні пояснення. Після лікування мені встановили коронки ідеально підібрані, зручні, як свої зуби!
Хмельницький вул. Панаса Мирного, 18Б
Стоматологія VA Clinic – це сучасна клініка, яка забезпечує високоякісне лікування зубів із застосуванням новітніх технологій. Ми дбаємо про комфорт задоволення і пропонуємо широкий спектр послуг: терапія, протезування, естетична стоматологія. Наш досвідчений лікар гарантує професійний підхід та індивідуальні рішення для кожного.
  • Скловолоконний штифт+відновлення зуба під коронку 2 500