Діагностика та лікування деформації пальців у Тернополі

Можливо, вас цікавлять лікарі ортопеди
Знайдено 3 клініки

Сб Нед
Марія
Щира подяка Онищук Назару Федоровичу.Поставив маму на ноги,вивчив докладно всю історію,терпляче вислухав,назначив дієве лікування.Рекомендую Oksford Medikal,Качали 5.
Наталія
Щира подяка лікарю Любов Захаркевич за її високий професіоналізм. Лікар від Бога. Рекомендую.
Оксана
Одна з найкращих клінік Тернополя. Особлива подяка лікарю вищої категорії Любов Захаркевич. Завжди привітна, усміхнена, професіонал своєї справи з багаторічним досвідом. Рекомендую!
Ридомірський Павло Михайлович
Все ок!!!
Тернопіль вул. Качали, 5
Багатопрофільний медичний центр Оксфорд Медікал у Тернополі надає пацієнтам послуги з діагностики, лікування та профілактиці захворювань у різних напрямках медицини.
7,4
Тернопіль вул. Руська, 17

Діагностика та лікування деформації пальців в лікарнях в інших районах Тернополя

9,3
Тернопіль пр-т Степана Бандери, 41
Oxford Medical (Оксфорд медікал) у Тернополі на Бандери спеціалізується на наданні лікувально-діагностичних послуг для пацієнтів за наступними напрямками: ультразвукова та функціональна діагностика, сімейна медицина, педіатрія, терапія, косметологія, ендокринологія, неврологія, маммология, проктология. У медичному центрі теж ведуть прийом кардіолог, нефролог, алерголог, травматолог, міколог, флеболог та інші спеціалісти.