Паравертебральна блокада у Львові

Можливо, вас цікавлять лікарі неврологи
Блокада поперекового відділу хребта 1790 грн
Медикаментозна блокада 350 грн
Паравертебральні блокади 350 грн
Паравертебральная блокада 660 грн
Блокада нервів та просторів 2000 грн
6,0

Лазаренко Любов
В клініці Основа, професійні та чуйні лікарі. Проходила курс ПРП-терапії. Результатом задоволена. Біль в плечі зникла повністю. Дуже задаволена рівнем лікування в цій клініці , а також високим рівнем обстуговування адмін персоналу. Основа- це заклад, де кожен на своєму місці. Дякую Вам за турботу та піклування.
Прус Марія
Макогін Микола
В клініку звернувся по рекомендації друга. Результатом лікування абсолютно задоволений. Всім розповідаю про них та рекомендую Основу як професійну установу з висококваліфікованими лікарями та персоналом, загалом. Тут кожен орієнтований на резутьтат пацієнта.
Качинський Орест
Дякую Основі за професійний підхід. Круті спеціалісти, сучасне обладнання, індивідуальний підхід. Завдяки їм забув про біль та зміг повернутись до повноціного життя.
Львів вул Виговського 5 Б
р.Залізничний
Кожен, хто звернувся в клініку, знайшов тут вирішення проблеми та позбувся болю. Наше основне завдання – повернути до повноцінного життя пацієнта.
  • Блокада зв'язок суглобів 990
  • Блокада поперекового відділу хребта 1 790
  • Блокада шийного відділу хребта 1 200
  • Блокада грудного відділу хребта 1 200
  • Блокада тазово-крижового зчленування 990
6,1
Львів вул. Професора Ковалика, 1а
р.Шевченківський
Дитяча поліклініка Веселка — лікувально-діагностичний комплекс, в умовах якого можна отримати консультативну допомогу, пройти повне обстеження, а також лікування гострих, хронічних хвороб. Крім того, фахівці поліклініки займаються профілактикою захворювань, проводять огляди перед вакцинацією, складають індивідуальний план терапії для дітей.
  • Блокада нервів та просторів 2 000
5,2
Акції
Львів вул. Новаківського, 8/1
р.Галицький (Центр)
Медичний центр Біокурс пропонує клієнтам більше 47 програм з діагностики та лікування різних захворювань. Можливий виїзд медичного працівника до дому до пацієнта для забору матеріалу.
Львів вул. Шолом Алейхема, 11
  • Блокада нервів та просторів 2 000
3,7
Львів вул. Володимира Великого,10 В
р.Франківський
ЗБІЛЬШИМО КІЛЬКІСТЬ ЗДОРОВИХ ЛЮДЕЙ РАЗОМ. Ми – колектив досвідчених медиків, з досвідом роботи в медицині більше 20 років. Втілюємо наш професійний досвід в сфері приватної медицини. Напрямки, педставлені у нас: пульмонологія, неврологія, рефлексотерапія, загальна педіатрія.
3,7
Львів смт. Східниця, вул. Тараса Шевченка, 2 А
Східниця — це сучасний медичний центр, який надає кваліфіковану допомогу клієнтам у відновленні фізичного, психоемоційного здоров'я та збереженні молодості на довгі роки.Основні напрямки работи: терапія захворювань сечостатевої системи (жіночої, чоловічої), патологія шлунково-кишкового тракту, ендокринні порушення, хвороби серцево-судинної системи, патологія органів дихання, хвороби імунної системи; розлади метаболізму (ожиріння).