Сторінка 2. УЗД наднирників в Вінниці в суботу

Сб Нед
Ярослава
В Центрі В що на Космонавтів 39 приймає чудовий лікар-дерматолог Жабчик Марія Миколаївна. Дуже уважна, привітна та лагідна до діток. Справжній знавець своєї справи. Тільки приємні ємоції. Рекомендую.
Сергій
Найкращий кабінет УЗД Вінниці, все професійно, якісно та толерантно.
Алла
Професіонали своєї справи !
Хочу подякувати Андрію Владиславовичу за професіоналізм обстеження на вищому рівні. А ще за людяність, бо я переселенка з Миколаєва і з мене не взяли ні копійочки за обстеження. Щиро дякую Вам вы лікар з великої літери.
Сніжана
Тут працюють професіонали, які якісно роблять свою роботу!!! Однозначно рекомендую, як один з найкращих кабінетів УЗД у Вінниці
Віталій
Лікувався у Центр-В у Дмитра Євгеновича, лікар сподобався, все толково розповів та по суті. Клініка охайна та без черг, я лишився задоволений, рекомендую.
5,3
Вінниця вул. Театральна, 11
Кабінет ультразвукової діагностики займається діагностикой внутрішніх органів для виявлення проблемних зон та призначення адекватного лікування.
Центр-В
5,2
Вінниця вул. Космонавтів, 39
5,2
Вінниця, вул. Київська, 5
Вінниця вул. Академіка Ющенка, 8
Кабінет сучасної ультразвукової діагностики "Софія" спеціалізується у галузі ультразвукової діагностики високого рівня. Спеціалісти, що здійснюють прийом дорослих та дітей, мають багаторічний досвід та наукові ступені у цьому напрямку.
Вінниця вул. Пирогова, 10
Багатопрофільний медичний центр "Медівін" створений у 1998 році, займається діагностикой та лікуванням дітей та дорослих в галузі гінекології, мамології, ендокринології, урології, кардіології, венерології та педіатрії.