Перлина здоров'я, медико-консультационный центр

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Медично-консультаційний центр "Перлина здоров’я" спеціалізований у напрямках стоматології та гінекології. В клініці працюють кандидат медичних наук, лікарі першої категорії кваліфікації зі стажем.

Послуги, які пропоновані:

• консультація стоматолога, гінеколога, онколога, терапевта;
  • УЗ-дослідження внутрішніх органів;
  • консультації з питань імунології та алергології;
  • комплексне лікування терапевтичного профілю;
  • діагностування безпліддя;
  • індивідуальний підбір методів контрацепції;
  • планування сім’ї;
  • терапія порушень менструального циклу;
  • діагностика інфекцій, що передаються статевим шляхом;
  • кольпоскопія;
  • хірургічна стоматологія;
  • ортопедія;
  • ортодонтія;
  • імплантація зубів.

Переваги медичного закладу - сучасна та якісна допомога, досвідчений колектив, використання малотравматичних передових технологій, контроль усіх етапів лікування.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Перлина здоров'я, медико-консультационный центр, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

Немає цін

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
Аня
29 листопада '21р.
Была на УЗД у доктора Рябенко Виктории Викторовны. Приём прошёл хорошо. Врач всё понятно и доступно объяснила по моей проблеме.
23 вересня '20р.
Лечу бесплодие, пока только начала к ней ходить, а там будет видно. Очень приятная и внимательная, все доступно объясняет.
Олена Стрельник
06 липня '20р.
багато років лікую зуби у Яни Сергіївни. Чудова лікарка!
Катерина
11 лютого '20р.
Лікар Антоніна Павлівна Кравцова досвідчений спеціаліст.Вона чуйна,уважна і турботлива до пацієнтів.Відвідую її вже декілька років поспіль.До неї зверталися і мої знайомі.Відгуки хороші.Дякую.
Руслан
11 лютого '18р.
Великолепный специалист. Спас мне зуб, после лечения у "мега грамотного стоматолога". Вся семья облуживается только у него.
01 лютого '18р.
Антонина Павловна, очень опытный и профессиональный врач, она очень мне помогла и проделала успешно операцию конизацию шейки матки. Очень внимательная и приятная женщина. Дай Бог Вам Здоровья, Антонина Павловна!!!
06 вересня '17р.
Гинеколог Кравцова Антонина Павловна -профессионал и очень приятный человек в общении!
Оксана
14 серпня '17р.
Дуже сподобалася Кварцова Антонина Павловна я була у нейи на прийоми дуже уважна вислухайе допоможе !
Світлана
21 червеня '17р.
Дуже хороший професіональний лікар і людина
13 березеня '17р.
Яна Сергіївна велика розумниця. Коли ми познайомились, я прийшов до неї з жахливими болями. Я зовсім не могла її терпіти, завдяки професіоналізму лікаря, та її рекомендаціям стосовно лікування, больовий синдром швидко зник. Велике дякую.
Таня
19 лютого '17р.
Перед ответственным мероприятием решила отбелить зубы. Эту процедуру мне провела Мальцева Татьяна Юрьевна. Хочу поблагодарить этого стоматолога за качественную работу. приятной оказалась и цена за услугу. Рекомендую.
Виталик
01 листопада '16р.
Боялся идти на прием, оказалось, зря. Хороший доктор и больно не было
Слава
17 жовтня '16р.
Регулярно обращаюсь к этому доктору, отлично лечит зубы.
Геннадий
04 жовтня '16р.
Лечил у нее зуб. Отличный результат.
Богдана
02 жовтня '16р.
Лечил зуб после того, как мне его угробили в другой больнице. Прекрасный стоматолог, спас мой зуб
Елизавета
25 вересня '16р.
Провела консультацию, все хорошо объяснила, быстро поставила диагноз
Оленка
04 вересня '16р.
Найкраща лікарка, багато знає. Уважно ставиться до мене. Спасибі
04 вересня '16р.
Сейчас прохожу лечение аднексита. Пока результатами довольна.
12 серпня '16р.
Быстро помог избавиться от пульпита и вернуться к привычному образу жизни. Спасибо
Богдана
05 серпня '16р.
Лікувала молочницю. Все пройшло добре.
Вика
10 липня '16р.
Помог в пломбировании болезненного зуба. Спасибо за понимание и помощь.
Каміла
06 липня '16р.
Була на обстеженні, дуже задоволена обслуговуванням
Ярик
03 липня '16р.
За ночь разнесло щеку, пришлось идти лечить. Врач справилась на отлично. Спасибо
Тарас
01 липня '16р.
Лікую зуби у цього стоматолога, задоволен

Лікарі клініки Перлина здоров'я, медико-консультационный центр

Самболя Валерій Віталійович
  • Діагност
  • Онколог
  • Стоматолог
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Полтава вул. Котляревського, 3.
7,2
Приватний гінекологічний кабінет "Ярослава" спеціалізований на лікуванні та діагностиці хвороб і патологій в галузі репродуктивної системи жінок. Лікування проводиться за стандартами МОЗ.
Полтава вул. Європейська, 110
7,2
Медичний центр "Лазерна стоматологія" створений у 1997 році, надає повний спектр стоматологічних послуг, займається лікуванням зубів та вирішує косметологічні проблеми за допомогою лазера.
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 10:00-14:00
Полтава вул. Пушкіна, 77
7,1
Стоматологічна клініка "Ортекс" надає допомогу у лікуванні та профілактиці хвороб ротової порожнини.
Пн — Пт: 09:00-20:00
Полтава вул. Європейська, 92
7,1
Стоматологічний кабінет "Вітал" спеціалізований на лікуванні ротової порожнини, зубів та ясен. Фахівці клініки мають профільну освіту, багаторічну практику.