Рентген шийного відділу хребта в Полтаві

Галина
Робила імплантацію в гарній стоматології" Пальміра Дент".Устименко Олексій - імплантолог року, це точно. Золоті руки! Швидко встановив імплант, без болю, без наслідків.Клініка комфортна для всіх, обслуговування на висоті.
Анастасія
У Полтаві «Пальміра Дент» - приватна стоматологія з високим рівнем сервісу. Моя художня реставрація, виконана бездоганно
Оксана
Стоматологічна клініка у Полтаві « Пальміра день» подарувала мені другий шанс для зуба.
Станіслав
Робив імплантацію в стоматологічному кабінеті Пальміра Дент, Полтава. Лікар Устименко Олексій Сергійович - дуже уважний і професійний хірург. Без болю, якісно, результатом задоволений
Микита
Хочу залишити відгук про стоматологічну клініку Пальміра Дент у Полтаві та особливо відзначити Олексія Сергійовича. Це справді найкращий хірург-імплантолог у місті Полтава.
Олександр
Лікувався тут нещодавно, було неочікувано приємно що лікування проводилося під високоточним мікроскопом, все чітко зроблено, виконано, перед цим було проведене сканування моєї щелепи, для деталізації правильності виконання втручання, дякую

На жаль,

за напрямком "Рентген шийного відділу хребта" лікарень та діагностичних центрів в Полтаві на сайті likarni.com не знайдено.

Ви можете обрати відповідну лікарню в Вашому місті

Шукати лікарню!
Диагностика 3D КТ