Виклик лікаря додому у Львові (Франківський район) (відкриті по сб. клініки)

Знайдено 2 клініки

Сб
Львів вул. Кульпарківська 93 корп.2
р.Франківський
Наша робота – бачити цілісний контекст здоров’я пацієнта і комплексно дбати про його збереження, а не лише ситуативно вирішувати проблему. Наш підхід до роботи зі скаргами на стан здоров’я – мультидисциплінарність. Наш акцент у спілкуванні з пацієнтом – професійність та емпатія. Вже сьогодні Вам доступні послуги в клініці, на виїзді та онлайн у широкому спектрі – від сімейної медицини до послуг вузькопрофільних лікарів та лабораторних аналізів. Приймають лікарі: Постойко Марта Романівна, Сабадаш Ірина Борисівна, Звір Людмила Валентинівна
  • Виїзна консультація спеціаліста для 1 пацієнта (в межах ЖК Парус Сіті Парус Преміум) 30 хв 1 800
  • Виїзна консультація вузького спеціаліста 1 пацієнта (в межах міста Львова) 30 хв 2 200
  • Виїзна консультація вузького спеціаліста 1 пацієнта (в межах Львівської ОТГ) 30 хв 3 800
3,0
Львів вул. Володимира Великого,10 В
р.Франківський
ЗБІЛЬШИМО КІЛЬКІСТЬ ЗДОРОВИХ ЛЮДЕЙ РАЗОМ. Ми – колектив досвідчених медиків, з досвідом роботи в медицині більше 20 років. Втілюємо наш професійний досвід в сфері приватної медицини. Напрямки, педставлені у нас: пульмонологія, неврологія, рефлексотерапія, загальна педіатрія.