Корекція зору лазером в Чернівцях

Можливо, вас цікавлять лікарі офтальмологи
Лазерна корекція зору за методом LASIK. Ціна залежить від діоптрій, стану ваших очей, обраної методики для корекції та оперуючого хірурга (вартість від 14500 грн) 14500 грн
Знайдена 1 клініка

Юлія Репетовська
Хочу щиро поділитися своїм досвідом після лазерної корекції зору! Це одне з найкращих рішень у моєму житті. Вже з перших годин після операції я побачила світ зовсім по-іншому — чітко, яскраво, без окулярів та лінз. Враження словами передати важко! Операція пройшла швидко, безболісно та з максимальною турботою з боку лікарів
Рипчук Людмила Василівна
Щиро вдячні за Вашу працю! Всі привітні і кваліфіковані лікарі.
Ліска Олег Вікторович
Семирожум Марина Омельянівна
9,7
Акції
Чернівці вул. Сергія Скальда (Комарова), 32 Б
"Центр відновлення зору Анатолія Совви" займається та діагностикою та лікуванням вад зору. Основним напрямком є лікування катаракти та ексімерлазерна корекція зору. Для діагностики та лікування ми використовуємо сучасне діагностичне обладнання. Наші лікарі постійно відвідують конференції та семінари; підвищують свою кваліфікація та освоюють нові напрямки роботи.
  • Лазерна корекція зору за методом LASIK. Ціна залежить від діоптрій, стану ваших очей, обраної методики для корекції та оперуючого хірурга (вартість від 14500 грн) 14 500