Клініки хірургії у Тернополі (відкриті по нед. клініки)

Фильтр: (Знайдено 2 клініки)
Знайдено 2 клініки

Кришталовський Роман Казімирович
Шевчук Дмитро Андрійович
в клініці 3 хірурга
Тернопіль вул. Качали, 5
Багатопрофільний медичний центр Оксфорд Медікал у Тернополі надає пацієнтам послуги з діагностики, лікування та профілактиці захворювань у різних напрямках медицини. Приймають лікарі: Гриценко Йосип Мирославович, Назарко Лілія Романівна , Пилипчук Віктор Петрович
  • Пакет №041 «Оксфорд Медікал Передопераційний» 1 800
  • Повторна консультація спінального хірурга 600
  • Консультація хірурга 650
  • Консультація хірурга (повторна) 530
  • Онлайн консультація хірурга (первинна) 650
  • дивитися весь прайс
в клініці 1 хірург
Тернопіль вул. Б. Хмельницького, 23
Шпиталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров’я та любові! Ми - унікальний медичний заклад, у якому з турботою та любов’ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: чи то дорослих, чи то діток. Наш медичний заклад був заснований ще у 1903 році видатним українським благодійником митрополитом Андреєм Шептицьким. А сьогодні - Шпиталь це не просто лікарняна установа, а заклад, який надає амбулаторне та стаціонарне лікування, поєднуючи медичну та ментальну підтримку. Це саме той заклад, де Ви відчуватимете увагу та професійність від кожного працівника. Приймає лікар: Банадига Андрій Ігорович
  • Консультація хірурга 750
  • Повторна консультація хірурга 550
  • Консультація хірурга вдома /в межах міста/ 1 300
  • Первинна хірургічна обробка рани 1 категорії складності (поверхневі пошкодження шкіри розміром до 2см) 970
  • Накладання вторинних швів на рану 1 730
  • дивитися весь прайс