Лекарственный электрофорез в Ирпене (открытые по вс. клиники)

6,0
Найдена 1 клиника

Работает по:

Сб Вс
Наталія
Дуже рідко залишаю відгук, але хочу подякувати персоналу центру,дівчатам на рецепшині,за лагідність та тактовність при спілкуванні.Окрема подяка Денису за професіоналізм та якісний масаж.Також хочу відмітити чудових реабілітологів Олександра Владислава та Романа- дуже уважні,привітні та кваліфіковані спеціалісти. Атмосфера в центрі спокійна та затишна. Дуже задоволена візитами. Відчувається професійний підхід та щире бажання допомогти пацієнтам. Рекомендую всім,хто шукає справжніх фахівців!!!
Оксана
Дуже задоволена результатами сеансів декомпресії хребта. Мала протрузії в шийному та поперековому відділі хребта. Полегшення відбулося вже після першого сеансу. Після 10-го сеансу декомпресіії, настало значне полегшення. Дуже дякую Центру Respine за турботу про пацієнтів.
6,4
Ирпень г. Ирпень, ул. Украинская, 82
Центр позвоночника Респайн (Respine) в Ирпени – один из филиалов сети центров по диагностике, лечению, а также реабилитации при патологии позвоночного столба, суставов и осложнениях, связанных с прогрессированием данных заболеваний.
Наталія ,

• Електрофорез (гальванізація) З КАРІПАІНОМ от 350
  • ОБЕЗБОЛЮЮЧИЙ мінеральний електрофорез (Хондропротекторний +15%) / АКУПУНКТУРНА ЛАЗЕРОТЕРАПІЯ от 199