Клиники кинезиотейпирования в Броварах

Возможно, вас интересуют врачи кинезитерапевты
Кинезиологическое тейпирование 1 категории 460 грн
Найдено 2 клиники

Работает по:

Сб Вс
Оксана Гаценко
Хочу щиро подякувати клініці лікаря Долинський за високий рівень професіоналізму та людяності. Звернулась із проблемою, яка турбувала роками — вже майже втратила надію знайти рішення. Але саме тут мені не просто допомогли, а дійсно розібралися в ситуації та підібрали ефективне лікування. Окрема вдячність лікарю — уважний, компетентний, пояснює все доступно і викликає повну довіру. Видно, що людина працює не “по шаблону”, а дійсно зацікавлена в результаті пацієнта. Персонал клініки дуже привітний, атмосфера комфортна, відчувається турбота з першої хвилини. Результат перевершив всі очікування — проблема, з якою жили роками, нарешті вирішена. Однозначно рекомендую цю клініку всім, хто шукає якісну медичну допомогу і справжній підхід до пацієнта
Константин
Доброго вечора) Я поступив до клініки з запаленням двух ділянок спини, вживав багато ліків. На сьогоднішній день, я дуже вдячний лікарні і спеціалістам. Стан фізичний і психологічний на підйомі, потреба в ліках відпала.
Кіперман Ігор Миколайович
Бурлака Євнен Вікторович
9,7
Бровары ул. Шевченко, 10 В (оф. 6)
Многопрофильная клиника для взрослых и детей, с современным оборудованием, дневным стационаром, функциональной диагностикой и физиотерапией. Работает ортопедический салон. Принимают такие специалисты как педиатр, терапевт, ортопед-травматолог, ревматолог, флеболог, лор, невролог.
  • Кинезиологическое тейпирование 1 категории 460
  • Кинезиологическое тейпирование 2 категории 490
  • Кинезиологическое тейпирование 3 категории 550
6,7
Бровары ул. Львовская, 8
Современный медицинский центр Респайн (Respine) специализируется на лечении заболеваний позвоночника и предлагает комплексную восстановительную терапию с использованием новейших методик и оборудования.
  • Корсетне КІНЕЗОТЕЙПУВАННЯ спини та суглобів (ціна вказана незалежно від зони використання) за 10 см 50