Акустическая импедансометрия в Киеве (Шевченковский район)

Возможно, вас интересуют врачи отоларингологи в Шевченковском районе
Імпедансометрія 700 грн
Найдено 2 клиники
Ніна Миколаівна
Профільний центр, гарний спеціаліст, всім рекомендую
Наталія
Моя донька ходить на заняття до кваліфікованого спеціаліста логопеда Цвігун Анастасії Тарасівни) ми дуже задоволені результатами, після кожного заняття ми радіємо) Дитина ходить на заняття з задоволенням, бо дитині цікаво. Наш логопед це прекрасна людина, гарний спеціаліст) ми дуже і дуже вдячні Анастасії Тарасівні за її працю❤️❤️❤️
Носовський ЛеонідПетрович
08.10.2024 вперше відвідали з чоловіком Центр слуху Беттертон на Саксаганського. Безмежно вдячні лікарю Дидикало Ларисі Іванівні за чуйне і уважне ставлення, надану професійну консультацію і допомогу по підбору слухового апарату, за виявлену турботу і вирішення проблем із станом вух. Щиро дякуємо адміністраторам за чудову, приємну і затишну атмоферу та уважне і турботливе ставлення до нас - людей поважного віку! Окрема подяка за смачну каву! Хто хоче з приємністю вирішити свої проблеми із слухом та відчути увагу і повагу до себе - вам шлях до цього Центру. Не пошкодуєте! Будемо рекомендувати його своїм друзям і знайомим! Бажаємо колективу подальших успіхів!
Федоркович Марія Василівна,
Прийом був чудовим
Медицинский центр слуха и речи «Фабрика слуха» — это клиника современного уровня, специалисты которой занимаются диагностикой, составлением лечебного плана, а также реабилитацией после перенесенных заболеваний слухового, речевого аппарата.
  • Імпедансометрія 700
Клиники слуха "Беттертон"
Киев ул. Саксаганского, 90
м.Университет4 1 м.Вокзальная12 5
ЛОР-центр и центр слуха «Беттертон» уже более 10 лет специализируется на передовой сурдологии и отоларингологии, предоставляя пациентам широкий спектр услуг по диагностике слуха, подбору и настройке слуховых аппаратов, изготовлению индивидуальных вкладышей, берушей и т.д. Занимается диагностикой и комплексной терапией воспалительных, инфекционных и хронических патологий ЛОР-органов.
  • Імпедансометрія 650