УВ.Юрий Витальевич,я Вам благодарна Васю за Вашпрофессионализм. Без Вашей уверенности в моём выздоровления я бы сдалась. Спасибо Вам
Igor
Я звернувся в клініку зі складною проблемою - міжпозвонкову грижу 8 мм L5-S1 в стадії загострення до Дубліна Станіслава Анатолійовича. Завдяки його високому професіоналізму поєднаному з використанням комплексних методів лікування я повернувся до звичного життя. Наступний курс через три місяця закріпив позитивну динаміку. Дуже вдячний справжньому лікарю Дубіну С. А, та персоналу, який завжди чуйно ставиться до всіх пацієнтів
Ihor petrusenko
Я звернувся зі складною проблемою - між позвонкова грижа L5-S1, в стадії загострення до Дубіна Станіслава Анатолійовича -8 мм. Тільки завдяки його високому професіоналізму та досвіду, поєднаному з використанням комплексу різних лікувальних методів я повернувся до нормального життя, а наступний курс через три місяця закріпив позитивну дінаміку. Я дуже вдячний справжньому лікарю - Дубіну С. А. Та персоналу, які завжди чуйно ставляться до усіх пацієнтів
Галина
Очень нравится профессиональный подход врачей к лечению заболеваний. Вы молодцы.
₴ - ₴
б-р Кольцова, 14 ДКиївУкраїна
50.4231170530.38029473+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — це онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України
Вертебра (VERTEBRA) — це клініка вертебрології і нейроортопедії, яка займається комплексною діагностикою та лікуванням захворювань хребта. У центрі використовується сучасне технічне оснащення, аналогів якому не існує.
Консультація лікаря спортивної медицини 440
Працює з
09:00-21:00
Сб: 09:00-21:00Нд: 09:00-21:00
90₴ - 790₴
вул. Огуречна, 69 / вул. Івана Виговсього, 3КиївУкраїна
50.485981230.404258+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — це онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України
Стоматологічні центри мережі клінік Viva – це повний спектр стоматологічних послуг для дорослих та дітей.
Стоматології оснащені новим італійським обладнанням й відповідають всім вимогам та стандартам сучасної медицини – по рівню кваліфікації спеціалістів, спектру послуг та мають стильний сучасний дизайн.
Лікарі наших центрів є кваліфікованими фахівцями з більш ніж 10-ти річним досвідом. У центрах застосовують сучасні технології діагностики та лікування зубів, що дозволяє фахівцям виявляти захворювання ще на ранніх стадіях та надавати якісне професійне лікування.