Дуплексне сканування у Львові - Залізничний район

Дуплексне сканування ниркових артерій 500 грн.
Комплексне обстеження судин (ниркові артерії, гілки дуги аорти 800 грн.

Сб Нед
Руслана
Хочу висловити щиру подяку трихологу Сокирко Маргариті за її професіоналізм і турботу. Після численних спроб вирішити проблеми з волоссям у різних спеціалістів, тільки Маргарита змогла мені допомогти. Вона провела ретельну діагностику та призначила комплексне лікування, яке включало мезотерапію та спеціальні засоби для втирання в шкіру голови. Завдяки її рекомендаціям, я нарешті побачила значне покращення стану волосся. Дуже вдячна за її допомогу, уважність та індивідуальний підхід!
Мацях Ольга
Гарна клініка,приємний персонал,особлива подяка лікарю флебологу ,Смілка Ігорю Степановичу ,за професіоналізм
Данилів Ірина Зиновіївна
Все чудово
Марі
Рекомендую!!!!
Микола
Мені допоміг. Дякую.
Анастасія
Юрій Альбертович ,це не просто лікар,це хороший порадник ,і прекрасна добродушна людина,декілька місяців тому попала до нього і неймовірно щаслива ,тому шо він постава мене на ноги,дав мені надію на повноцінне життя без операцій ,ми добре стартанули і я вже бачу зміни ,я вперше за 4 роки можу пройти 10тис кроків. В день,а ще одягнула підбори,для мене це неймовірне щастя ,мене все викидали лікарі казали лише операція ,а Юрій Альбертович взявся і впевнена ми зможемо все здолати ,шлях не легкий ,я важкий пацієнт але я піду !! Дякую Богу і клініці за такого лікаря !!! Обожнюю вас!ви найкращий !!! Дякую що мотивуєте!
8,5
Львів вул. Генерала Юнаківа 9
р.Залізничний
VeroMed – це багатопрофільний медичний центр, що відповідає найвищим світовим стандартам надання медичної допомоги. Cпеціалісти МЦ забезпечать Вас лише якісним медичним обслуговуванням. Колектив центру – це велика дружня сім’я. І вони з великою любов’ю і турботою відносяться до кожного свого пацієнта. Лікарі медичного центру "VeroMed" постійно підтримують...
  • Ультразвукова діагностика (УЗД) сечового міхура + простати 500
  • Ультразвукова діагностика (УЗД) артерій однієї ноги 400
  • Ультразвукова діагностика (УЗД) артерій обох ніг 600
Львів вул. Братів Міхновських, 23
р.Залізничний
Сучасний кабінет ультразвукової діагностики організму "Ультра-Соно" займається медичною діагностикой неінвазивними методами, які більш інформативні. В кабінеті працюють кваліфіковані фахівці, лікарі та лаборанти, які вдосконалюють свої знання.
  • Дуплексне сканування судин шиї, шийного відділу хребта 500
Працює з
Пн: 10:00-14:00 Вт: 16:00-19:00 Ср: 10:00-14:00 Чт: 16:00-19:00 Пт: 10:00-14:00
Львів вул. Залізнична, 7
р.Залізничний
Медичний CenterUP – це сучасний медичний заклад, який пропонує комплексний підхід до забезпечення здоров'я та добробуту вашої родини. Ми працюємо за принципами любові до людей, високого професіоналізму, щирості та доказової медицини, щоб забезпечити вам та вашим близьким якісний медичний догляд.
  • УЗД судин 2 нижніх кінцівок 1 000
  • УЗД судин 1 нижньої кінцівки 600
Спеціалізовані дитячі поліклініки ВЕСЕЛКА
4,7
Львів вул. Щирецька, 36 (біля СК Олімп)
р.Залізничний
Приватна дитяча поліклініка "Веселка" на вул. Щирецька – це медичний заклад з лікувально-діагностичним напрямком роботи, який надає послуги, як дорослим, так і пацієнтам дитячого віку.
  • УЗД периферійних артерій нижньої кінцівки (1 нога) 690
  • УЗД периферійних вен верхньої кінцівки (1 рука) 630