Лікарі акушери-гінекологи у Львові (Личаківський район)
Наукова ступінь
Категорія
Оля
Чудовий спеціаліст. Професіонал своєї справи!
Руслана
Не передати словами наскільки приємна людина і хороший спеціаліст. В рідному Івано-Франківську поставили діагноз 2 хвороби і призначили 11 препаратів, з яких майже всі антибіотики, перше лікування нічого не дало, лиш гроші на вітер. Казали що потрібно біля 6 таких процедур з антибіотиками. Потратила на все біля 10 тис.
Після чого вирішила звернутись у Львів. Після багатьох прочитаних хорших відгуків, обрала саме Марчук Наталію. Лікар уважно вислухала та заспокоїла. Зрозуміла мою ситуацію. Ще ніколи відвідини гінеколога не проходили так спокійно та безболісно. У результаті виявилось що я цілком здорова як з вигляду, так і з результату аналізів.
Людина яка дісно допомагає. Тепер приходитиму тільки до неї. Щиро дякую за якісну консультацію.
Лена Шуба
Це перший лікар яка дуже добре розбирається в своїй справі, і змогла надати потрібну консультацію. Все детально та зрозуміло розповіла, дала корисні поради. Надалі, за необхідності буду звертатися ще. Фахівця рекомендую однозначно!
07.03.2017
Незважаючи на те, що це була перша консультація, лікар приділив мені достатньо уваги. Постаралася досить глибоко розібралася в проблемі. Дала дуже хороші рекомендації. Я дуже задоволена отриманою консультацією та лікарем. Рекомендую!
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог
Лікар консультує пацієнтів з приводу гінекологічних хвороб, спостерігає за перебігом вагітності, станом поду та матері. При цьому використовуються сучасні методи.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-20
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Приймає пацієнток з симптомами: свербіж та печіння в статевих органах, біль при сечовипусканні, порушення менструального циклу. Успішно лікує бактеріальний вагіноз, вульвіт, кольпіт, ендометрит, ендометріоз, дисфункцію яєчників, безпліддя.
Акушер-гінеколог, Лікар УЗД (скринінг вагітних)
Булда Оксана Володимирівна
Лікар акушер-гінеколог та лікар УЗД, к.м.н., лікар пренатальної діагностики. 25 років стажу. Навчалася та працювала у провідних медклініках м. Києва.
Стажувалася з ендокринної гінекології, лікування патологій шийки матки. УЗД дослідження є улюбленою справою, останні 15 років проводила діагностику вагітних та гінекологічних пацієнток
кваліфікований акушер-гінеколог, спеціаліст по веденню вагітності, підбору контрацепції, радіохвильовій і лазерній хірургії в гінекологічній сфері. Володіє повним спектром діагностичних методик
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Крочак Віра Михайлівна